donderdag 22 december 2011

Bijna Kerst

Hallo

Ja het is bijna zover.........................wat gaat het toch snel allemaal.
De kerstboom staat, het is wachten op zaterdag........................ja, Kerstavond wordt dit jaar hier gevierd.



De kadotjes staan al onder de boom.................1 voor Kevin, 1 voorAnnemiek, 1 voor Peter en Susanne, 1 voor opa en oma en die van Dylan komt er zaterdag onder.................tja en dan wat Gaby nog mee brengt voor haar kids.
Wel gezellig weer.....................moeten we zaterdag ook nog een slaatje maken...................niet vergeten natuurlijk, dat is toch traditie geworden in onze familie..................lekker, eerder hebben we helaas geen tijd ervoor.............nog druk met werken :)
Eerste kerstdag zal heerlijk rustig verlopen...........Kevin gaat bij zijn schoonfamilie gourmetten en wij zullen hier met z'n drietjes wel heerlijk gaan gourmetten............de tweede kerstdag gaan we heerlijk met ons vijven WOKKEN..........MMMMMMM lekker is dat altijd.
Tja, en dan is het kerstgebeuren alweer achter de rug.....................dinsdag ga ik gewoon weer aan het werk, alsof er niets gebeurd is.
Dan is het nog wel even het jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen.
Op naar een nieuw jaar.... 2012 alweer..................we weten allemaal denk ik nog goed dat we van 1999 naar het jaar 2000 gingen, wat was dat spannend en wennen tegelijk.............nu zitten we zo alweer 12 jaar in de 2000.............hoezo, wat gaat de tijd snel.

In ieder geval hoop ik dat 2012 een super jaar gaat worden voor alle mensen op deze aardkloot.
Heel veel liefde en gezondheid voor ons allemaal.

DIKKE KUS

1 opmerking:

Frans Schelvis zei

Ja wijffie jullie ook een gezellige kerst en een mooi 2012. Het jaar dat we elkaar weer zien hehehehe.

XXX Frans and Family